Режим надзвичайної ситуації можуть запровадити по всій території України / УНІАН

Заступник голови фракції "Слуга народу" Євгенія Кравчук заявляє, що Кабінет міністрів сьогодні може запровадити режим надзвичайної ситуації на всій території України.

Читайте такожУ ще одного депутата виявлено коронавірус

Про це вона написала на своїй сторінці у Facebook.

Відео дня

"Сьогодні МОЗ підтвердило четверту смерть від коронавірусу в Україні. На жаль, в моїй рідній Тернопільській області. Є інформація, що правоохоронці заблокували шість населених пунктів, щоб запобігти розповсюдженню вірусу. І цілком вірогідно, що сьогодні Кабмін введе режим надзвичайної ситуації (не надзвичайного стану) по усій Україні", - заявила Кравчук.

Вона наголосила, що самоізоляція може врятувати життя.

Також Кравчук звернулася до тих, хто повертається до України з інших країн: "Дуже прошу, навіть якщо ви не відчуваєте симптомів ГРВІ – залишайтеся вдома. 14 днів після того, як ви перетнули кордон. Це єдиний спосіб зупинити поширення хвороби. Якщо ж симптоми з’явились – обов’язково звертайтеся до сімейного лікаря. Не займайтеся самолікуванням", - додала заступник голови фракції "Слуга народу".

Як повідомляв УНІАН, на Тернопільщині помер 68-річний чоловік, інфікований коронавірусом, який був госпіталізований в інфекційне відділення в Тернополі 23 березня.

Станом на ранок 25 березня в Україні зафіксовано 113 лабораторно підтверджених випадків COVID-19, з них 4 летальні, 1 пацієнт одужав та вже виписаний з лікарні. За добу було зафіксовано 29 нових випадків, серед них перші випадки інфікування у Волинській, Одеській, Луганській та Запорізькій областях.

Читайте також: