Фото УНИАН

Про це в інтерв'ю LВ.ua заявив екс-голова Дніпропетровської облдержадміністрації Ігор Коломойський.

При цьому він зазначив, що всередині БПП є патріотична опозиція: це ті, хто пройшли за списком, але не згодні з тим, що там відбувається.

Але водночас Коломойський вважає, що коаліція "розповзається по швах". "Вона (коаліція - Ред.) не просто тріснула, вона вже розбилася. Її просто скріпили ізолентою зсередини, а вона не клеїться - все одно розвалиться. Коаліції немає де-факто. Не можуть бути в коаліції люди, які фізично один одного ненавидять", - стверджує екс-голова Дніпропетровської ОДА.

Відео дня

Читайте такожКоломойський назвав затримання Корбана "болісною реакцією" на результат "УКРОПу" на виборах

При цьому, відповідаючи на коментар журналіста LB.ua про прогнози Луценка щодо майбутньої коаліції (раніше він заявив, що парламенті буде або чинна коаліція, або коаліція Коломойського - Ред.), він порадив Юрію Віталійовичу "закушувати".

Крім того, Коломойський не впевнений, що нову фракцію, кістяком якої стануть депутати УКРОПу і "Свободи", може очолити Дмитро Ярош.

"Ні. Не думаю. По-перше, я не впевнений, що він туди увійде", - наголосив він, відповідаючи на питання журналіста.

Також, коментуючи можливість об'єднання представників "Свободи" в парламенті та УКРОПу в одну фракцію, колишній голова Дніпропетровської облдержадміністрації повідомив, що він не є локомотивом цього процесу.

"Я знаю, що цим займається Корбан, Денисенко, Іллєнко, інші депутати "Свободи", - підсумував він.

Раніше Коломойський повідомляв, що історія з лідером партії "УКРОП" Геннадієм Корбаном схилила чашу терезів на користь Бориса Філатова на виборах мера Дніпропетровська.