фото: УНИАН

Про це лідер партії "УКРОП" написав на своїй сторінці в Фейсбук.

Читайте такожПечерський суд переніс розгляд клопотання про зміну запобіжного заходу Корбану на 29 грудня

"Вважаю, що мешканці цього міста не просто втомилися від родини Вілкулів, яка захопила в Кривому Розі все – починаючи з зупинок громадського транспорту, споживчих і продуктових ринків, навчальних закладів і закінчуючи гірничо-збагачувальними комбінатами. Народний протест очевидний - цей феодальний клан повинен піти у небуття. Вітаю всіх криворіжців і небайдужих з рішенням Ради про перевибори в Кривому Розі", - написав Корбан.

Відео дня

Також глава руху "УКРОП" закликав "Батьківщину", "РПЛ", "БПП", "УКРОП" і "Самопоміч" об'єднатися і висунути єдиного кандидата: "Для того, щоб раз і назавжди перегорнути сторінку історії і зробити з Кривого Рогу процвітаюче, екологічно чисте місто".

"Безумовно, перемога і призначення повторної дати виборів не відбулася б без підтримки патріотів партії "УКРОП", які взяли участь як у Кривому Розі, так і під куполом Верховної Ради. Дякую за особливу мужність і цілеспрямованість депутатів від партії "Самопоміч" Єгору Соболєву, Семенченко Семену. А також нардепам від "УКРОПУ": Андрію Денисенко, Валентину Дидичу, Олександру Дубініну, Віталію Купрію та Володі Парасюку. Окреме спасибі головному криворізькому "УКРОПУ" Миколі Колеснику", - додав Корбан.

Як повідомлялося, Верховна Рада призначила на 27 березня 2016 року позачергові вибори Криворізького міського голови.