фото: УНИАН

Як передає кореспондент УНІАН, про це адвокат Оксана Томчук сказала під час судового засідання.

"Враховуючи те, що ухвала суду від 26 грудня 2015 року невиконана, і це підтвердив нам прокурор, я прошу суд негайно оголосити перерву, і дати можливість прокурору виконати і забезпечити таке виконання. Ми не будемо якимось чином цьому заважати, я можу це пообіцяти, тому що ми самі у цьому зацікавлені", - заявила Томчук.

Читайте такожДокументи, у яких прокуратура просить доставити Корбана в суд, сфальсифіковані - адвокати

Відео дня

Разом з тим вона наголосила, що зазначену ухвалу суду необхідно "виконати в порядку передбаченому діючим законодавством із залученням людей, які мають на це право, установ державних, які мають на це право".

При цьому вона звернула увагу, що у неділю жодна установа не працює, щоб здійснити судово-медичне обстеження.

Вона сказала, що тільки після того за результатами висновків експертів, які встановлять факт того, чи може Корбан брати участь у засіданні, приймати рішення про його участь у суді. "Не пересуватися, шановний (до прокурора Олександра Голінченка - УНІАН) у візку напевно в туалет своєї палати, а приймати участь у судовому засіданні, яке відбувається численними годинами", - заявила адвокат.

Прокурор Голінченко заявив, що на його домку достатньо 10-15 хвилин, щоб визначити чи може Корбан брати участь у судовому засіданні.

Суддя заявив, що суд видалився у нарадчу кімнату для прийняття рішення.