УНИАН

Про це під час засідання Верховної Ради повідомив нардеп від "Народного фронту" Павло Пинзеник, передає ТСН.

Також Пинзеник показав фото з літака, у якому побачили Лещенка. Знімок він отримав від знайомих, які летіли тим самим рейсом.

Нардеп зауважив, що Лещенко не оформлював відрядження та не пояснив своєї відсутності на засіданні ВР.

Відео дня

Читайте також"Квартирний скандал" довкола Лещенка: журналісти розповіли про всю нерухомість антикорупціонера (документи)

"Взагалі в цій інформації немає нічого поганого. Погано лише в тому аспекті, що Сергія Лещенка немає в залі під час пленарного засідання. Наскільки мені відомо, він не перебуває у відрядженні, а це є пряме порушення депутатської дисципліни. Тому не так важливо, в Тбілісі чи не в Тбілісі, а важливо, що його немає на роботі. Хай би нардеп пояснив, чому його немає на місці у робочий час", - сказав Пинзеник.

На сайті Верховної Ради нардеп Сергій Лещенко зазначається відсутнім на ранковому засіданні 7 вересня.

У свою чергу Лещенко заявив ТСН, що у Тбілісі він відвідає конференцію, організатором якої виступив Центр міжнародного лідерства і досліджень економічної політики Інституту Маккейна в Грузії. 

Крім того, Лещенко зауважив, що зустрінеться з генсеком НАТО, який перебуває у Грузії з дводенним візитом.

"У Тбілісі на конференції Інституту МакКейна. У другій половині дня зустрічаюсь з генеральним секретарем НАТО Столтенбергом. Свою відсутність у Раді оформив офіційно", - повідомив нардеп.

Раніше УНІАН повідомляв, що Лещенко став власником елітної нерухомості на вулиці Франка за 7,5 млн грн. 

Лещенка сфотографували на борту літака до Тбілісі / ТСН