Порошенко заявив, що в Україні загартувалося нове покоління вільних людей / facebook.com/petroporoshenko

Президент Петро Порошенко впевнений, що Україна ніколи не зійде зі шляху демократії, бо загартувалося нове покоління вільних людей.

Про це глава держави сказав у привітанні з нагоди Дня молоді, розміщеному на його сайті.

"Сьогодні - день великих надій і очікувань. Напередодні українці отримали безвіз з країнами Євросоюзу, зруйнувавши завісу, яка відділяла Україну від Європи. Упевнений, що без вашої рішучої та безкомпромісної боротьби за європейський вибір цей день ніколи б не настав", - заначив президент.

Відео дня

За його словами, молоді юнаки та дівчата зі світлими помислами, з великим патріотизмом, енергією і добром у серці героїчно кидають виклик злу та несправедливості.

Читайте такожЩо писали іноземні ЗМІ про Україну: президент у Вашингтоні та критика Гройсмана (інфографіка)

Як наголосив президент, він пишається тим, що молодь завжди стояла в авангарді історичних змін, боротьби за незалежність України - від Героїв Крут до перших студентських наметів Революції на граніті, від Помаранчевої революції до Євромайдану, Героїв Небесної сотні та "кіборгів". Нині волю і свободу найкращі українці - воїни Збройних сил та інших військових формувань захищають на сході держави.

"Вірю, що Україна ніколи не зійде зі шляху демократії, бо загартувалося нове покоління - покоління вільних людей", - наголосив Порошенко.

Він побажав усім добра, невичерпної творчості та життєвої наснаги.