У Києві завершилася акція

У Києві завершилася акція «Марш за імпічмент», організована екс-президентом Грузії, лідером партії «Рух нових сил» Міхеїлом Саакашвілі.

Як передає кореспондент УНІАН, після виступу Саакашвілі на площі Конституції біля Верховної Ради мітингувальники розійшлися.

Біля Жовтневого палацу, де відбувалися сутички з правоохоронцями, мітингувальників теж вже немає, але із зовнішнього боку незначна кількість службовців Нацгвардії перекрили всі входи до палацу і не розходяться.

Відео дня

Сам Саакашвілі після нетривалого мітингу на Площі Конституції перед Верховною Радою попрощався з мітигувальниками на вулиці Грушевського.

Читайте такожНа заклик Саакашвілі "Марш за імпічмент" перемістився під Раду (фото, відео)

Як повідомляв УНІАН, учасники акції «Марш за імпічмент» намагалися прорватися всередину Жовтневого палацу, щоб облаштувати там свій штаб, але на заваді їм стали правоохоронці. Між мітингувальниками і правоохоронцями сталася штовханина.

Саакашвілі закликав не піддаватися на провокації і заявив, що «насилля - це не наш шлях». За його словами, немає сенсу пробиватися в Жовтневий палац, оскільки це може спровокувати насильство. Він закликав своїх прихильників йти до Верховної Ради.