Голова Сумської облдержадміністрації Павло КАЧУР називає громадянський рух «Народна опозиція» Юрія ЛУЦЕНКА «індикатором» суспільства.

Як передає кореспондент УНІАН, про це він сказав сьогодні на своїй першій прес-конференції на посаді керівника Сумської ОДА.

Відповідаючи на запитання УНІАН про ставлення П.КАЧУРА до проведеного у Сумах 25 січня 18-тисячного мітингу прихильників «Народної опозиції», голова облдержадміністрації відповів: «Я думаю, що це неординарна ситуація, коли з ініціативи однієї людини зароджується громадський рух. Це перший індикатор, що в суспільстві існують приховані нерозв`язані проблеми. Це сигнал політикам: друзі, недопрацьовуєте!».

Відео дня

При цьому П.КАЧУР наголосив, що добре ставиться до самого лідера «Народної опозиції». «Я з повагою ставлюсь до Юрія ЛУЦЕНКА. І як до свого колишнього колеги по уряду, і як до політичного діяча», - підкреслив голова Сумської ОДА.

П.КАЧУР також розповів, що після виступу на багатотисячному мітингу у Сумах Ю.ЛУЦЕНКО мав з ним зустріч. «Ми обговорили широке коло питань. Але основне – це питання приховування суспільних конфліктів у державі», - сказав керівник Сумщини.