БЮТ намагається тиснути на суд своїми прихильниками. Це означає, що Юлія ТИМОШЕНКО боїться об’єктивного суду. Про це заявила народний депутат України від Партії регіонів, голова Тимчасової слідчої комісії Верховної Ради з розслідування обставин підписання угод між НАК “Нафтогаз України” і компанією “Газпром” Інна БОГОСЛОВСЬКА.

У переданому УНІАН коментарі вона зазначила, що «створюється штучна атмосфера істерії. Народні депутати від БЮТ тиснуть на суддів та присутніх в залі. В такий спосіб Ю.ТИМОШЕНКО хоче уникнути відповідальності за свої дії, коли вона очолювала уряд України».

На думку І.БОГОСЛОВСЬКОЇ, «усім вже зрозуміло, що Ю.ТИМОШЕНКО зрадила національні інтереси, коли підписала кабальні контракти з Росією на постачання газу. Сьогоднішні акції протесту, імітація «народної підтримки» є спробами ввести в оману країну. Ці маніпулятивні технології не проїдуть. Громадяни України дали моральну оцінку Ю.ТИМОШЕНКО на виборах, а міжнародні аудитори підтвердили зловживання її уряду. І зараз жодні провокації і тиск на суд не завадять дати юридичну її діянням».

Відео дня

Як повідомляв УНІАН, сьогодні, 24 червня, Печерський районний суд Києва розпочав попередній розгляд кримінальної справи за обвинуваченням екс-прем’єр-міністра України Ю.ТИМОШЕНКО у незаконному підписанні в 2009 році газових контрактів з Російською Федерацією.

За даними ЗМІ, під судом зібралися більш як 5 тисяч прихильників Ю.ТИМОШЕНКО.