Близько 100 представників Луганської області 27 листопада біля стін Лук’янівського СІЗО привітають екс-прем`єр-міністра, лідера партії «Батьківщина» Юлію ТИМОШЕНКО з днем народження.

Про це УНІАН повідомив прес-секретар луганського обласного відділення «ВО «Батьківщина» Іван ОСОБОВ.

Він зазначив, що на даний момент мета всіх бажаючих привітати Ю.ТИМОШЕНКО - спокійно доїхати до Києва, уникнувши зіткнень із міліцією.

Відео дня

«Ми хочемо нормально доїхати, щоб не було ніяких перешкод із боку МВС. Привеземо цілий мішок із листами та листівками, адресованими Юлії Володимирівні», - сказав І.ОСОБОВ.

Голова луганської обласної організації партії Ірина ВЕРІГІНА підкреслила, що з усіх куточків області надходять листи із привітаннями на адресу Ю.ТИМОШЕНКО.

«Жителі Луганщини бажають їй здоров`я та стійкості в боротьбі з режимом ЯНУКОВИЧА. Багато хто пише вірші на її честь. Також більшість листів закінчуються рядками молитви за лідера опозиції», - зазначила І.ВЕРІГІНА.

Вона підкреслила, що луганська «Батьківщина» закликає всіх бажаючих приєднатися й привітати Ю.ТИМОШЕНКО під Лук’янівським СІЗО, де в неділю з 14.00 до 17.00 проходитиме концерт і мітинг на її підтримку.

«Я звертаюся до всіх жителів області: якщо у вас є бажання привітати Юлію ТИМОШЕНКО і немає можливості поїхати до Києва, ви можете передати їй листівку, свої побажання через офіси партії та намети «Батьківщини», які вже встановлені в багатьох містах Луганської області», - сказала І.ВЕРІГІНА.