Сергій Власенко

Захисник Юлії Тимошенко, колишній народний депутат Сергій Власенко вважає, що Об’єднана опозиція не достатньо агресивно бореться за його права та зазначає, що прийняття депутатської присяги Романом Стаднійчуком – це питання особисто до Стаднійчука, а не до Об’єднаної опозиції.

Про це Сергій Власенко заявив в ефірі «5 каналу».

«Мені важко бути об’єктивним в цій ситуації, однак, якби на моєму місці був хтось інший, а я був би об’єднаною опозицією – я би, звичайно, діяв у інший спосіб і трошки жорсткіше», - завив Власенко.

Відео дня

Сергій Власенко зауважив на тому, що Роман Стаднійчук звільнився з місця роботи 28 лютого, у день, коли до ВАСУ  був тільки поданий позов проти нього.

«Питання не в тому – дозволити, чи не дозволити – це внутрішнє питання людини, яка приймала присягу. Єдине, що я можу сказати – ця людина звільнилася з роботи 28 лютого, ще в день, коли подали позов проти мене. Тому у мене це викликає певні сумніви», - зауважив Власенко.

Також Сергій Власенко наголосив що залишається членом ВО «Батьківщина» і захисником Юлії Тимошенко.

«Я член ВО «Батьківщина» і ним залишаюся, і нікуди не збираюся йти. Я залишаюся захисником Юлії Тимошенко, і, повірте – моя активність на цьому тлі не зменшиться жодним чином, вона не залежить  від того був я у парламенті, чи ні», - наголосив Власенко.