яценюк / Фото : hvylya.org

Про це заявив голова фракції «Батьківщина» Арсеній Яценюк сьогодні після наради з цього приводу в голови Верховної Ради Володимира Рибака, повідомили УНІАН у прес-службі «Батьківщини».

На тему: Яценюк вже знає, про що говоритиме з Януковичем під час зустрічі

«Нам нічого приховувати від журналістів і громадськості», - підкреслив Яценюк.

Відео дня

«Якщо ми йдемо до Януковича, то у наступний вівторок він повинен прийти у парламент і виступити з посланням. Опозиція буде готова слухати Президента в парламенті, якщо він буде готовий прийти і слухати опозицію», - наголосив він.

Яценюк зазначив, що опозиція наполягає на обговоренні із Президентом наступних питань: щодо фінансово-економічного колапсу в Україні, неймовірної корупції в державі, підписання Угоди про асоціацію з ЄС, звільнення Юлії Тимошенко, припинення політичних переслідувань опозиції, спроб приватизації української газотранспортної системи, виборчого законодавства та діяльності ЦВК.

«Перелік питань ми сьогодні передали Рибаку», - сказав Яценюк.

Як повідомляв УНІАН, 10 червня Президент Янукович під час зустрічі з головою ВР висловив готовність цього тижня зустрітися з лідерами парламентських фракцій. За інформацією прес-служби ВР, Янукович зазначив, що він готовий внести зміни до свого робочого графіку на поточний тиждень.

Лідер «УДАРу» Віталій Кличко заявив, що не піде на кулуарну і закриту зустріч Президента з фракціями парламенту