Групі активістів перешкодили встановити п`ять туристичних наметів біля пам`ятника Незалежності

Як передає кореспондент УНІАН, активістів спочатку попередили про заборону суду встановлювати будь-які "малі архитектурні форми", а коли вони не послухались, міліція оточила "незаконні МАФи", а комунальники їх прибрали.

Водночас у столичній міліції УНІАН повідомили, що під час "демонтажу" наметових конструкцій сутичок з учасниками акції не виникало.

На тему: Євромайдани збираються у всіх містах України (фото)

Відео дня

Слід також зазначити, що, за різними оцінками, навколо центральної площі столиці зосереджено кілька десятків автобусів із, щонайменше 500 співробітниками міліції та бійців спецпідрозділів "Беркут" МВС України та "Барс" - Внутрішніх військ цього силового відомства.

Як повідомлялося, Кабінет міністрів України 21 листопада прийняв рішення призупинити процес підготовки до укладення Угоди про асоціацію між Україною, Євросоюзом, Європейським співтовариством з атомної енергії та їх державами-членами.

Угоду попередньо планувалось підписати на Вільнюському саміті «Східного партнерства» 28-29 листопада.

Акції громадян, невдоволених цим рішення уряду, відбулися у багатьох містах України, зокрема, у Києві, Харкові, Дніпропетровську, Кіровограді, Тернополі, Івано-Франківську та інших.