Москаль

Про це УНІАН повідомили у прес-службі Москаля.

«З достовірних джерел, наближених до Адміністрації Президента, Генпрокуратури й МВС, стало відомо, що готується вручення повідомлень про підозру у скоєнні злочинів по відкритих кримінальних провадженнях одинадцятьом народним депутатам, а також подання до Верховної Ради щодо згоди на притягнення цих нардепів до кримінальної відповідальності», - заявив Москаль.

Читайте також: Азаров пояснив затримки у соцвиплатах "діями безвідповідальних політиканів"

Відео дня

За його словами, йдеться про лідерів опозиції Арсенія Яценюка, Олега Тягнибока, Олександра Турчинова.

«Мова про Яценюка, Турчинова, Тягнибока, Мірошниченка та інших. Єдине, що гальмує цей процес, - те, що у влади поки немає 226 голосів у ВР. Фракція комуністів дала згоду на голосування, але ще не вистачає 26 голосів серед Партії регіонів і позафракційних», - зазначив Москаль.

За його словами, «зараз іде шалена обробка депутатів (серед ПР і позафракційних, котрі раніше голосували синхронно з владою), котрі не згодні з силовим і репресивним вирішенням питання».

Москаль додав, що подання в ВР «може бути направлене в будь-який день на наступному пленарному засіданні. Головне - чи знайде влада необхідні 226 голосів, і чи не буде заблоковано Раду до Нового року».