Штепа заявила, что благодарна Путину и поддерживает деятельность сепаратистов / Скриншот видео LifeNews

Штепа заявила, що Ярош - це "біда для всієї України" і що вона вдячна Путіну за те, що він увійшов до Криму, передає Lifenews.ru.

Крім того, мер Слов'янська заявила, що поруч з сепаратистами відчуває себе захищеною.

Читайте такожСепаратисти Слов'янська: Штепа знаходиться у нас, вона подала у відставку

Відео дня

"Я дивлюся на прихильників федералізації і бачу, що вони сильні духом. Вони переможуть і "Правий сектор", і військових - вони всіх тут переможуть, тому що вони впевнені в тому, що вони роблять. У них немає ненависті до бандерівців, вони просто знають, що не можна нікого сюди впустити", - заявила вона.

Також Штепа заявляє російським ЗМІ, що вона насправді нікуди не виїжджала і "добровільно" склала з себе повноваження. Весь цей час знаходилася в будівлі міськради Слов'янська разом із сепаратистами.

Крім цього, Штепа заявляє, що в Слов'янськ "увійшов" "Правий сектор".

Читайте такожБойовики в Слов'янську роздали автомати та гранатомети, відібрали зброю у міліції - мер

"Ярош, ти справжня біда для всієї України. Те, що в свій час прибрали Януковича і поставили Яценюка, - хрін за редьку не солодший, - коментує Штепа ситуацію в Україні. - Я дуже вдячна Путіну за те, що він увійшов у Крим. Він зупинив на Полтаві "Правий сектор". Якби Крим не перейшов до Росії, нас би змели з Землі, як дуже багатьох, і зараз у Слов'янську перебували б не ополченці, а "Правий сектор"".

Відео LifeNews