Терористи просили про переговори - Коваль / REUTERS

Як підкреслив глава оборонного відомства генерал-полковник Михайло Коваль, завдяки вмілим діям і чіткій взаємодії усіх задіяних в антитерористичній операції силових структур диверсанти, що тероризували мирне населення Слов’янська, зараз “затискаються по повній”.

Про це повідомляє прес-служба Міноборони.

Відчуваючи, що кільце навколо дедалі звужується, терористи навіть висловили бажання іти на переговори, але українська сторона може розглянути цю можливість лише за однієї умови – повного припинення терористичної діяльності та видачі диверсантів, які брали безпосередню участь у тяжких злочинах.

Відео дня

Читайте такожАнтитерористична операція на сході відбувається за планом - ПашинськийВиконуючий обов’язки Міністра оборони України підкреслив, що на всіх етапах антитерористичної операції робиться все для того, щоб убезпечити цивільне населення від будь-яких загроз.

Генерал-полковник Михайло Коваль особливо відзначив роль у проведенні АТО підрозділів та частин ВДВ і спеціального призначення. За його словами, професійні дії десантників та спецпризначенців є прикладом для всього особового складу Збройних Сил.