рада

Як передає кореспондент УНІАН, на засіданні розглядатиметься питання «Про заслуховування інформації посадових осіб у зв'язку з проведення антитерористичної операції на Сході України та дестабілізації ситуації на Півдні України».

Читайте такожСьогодні відбудеться закрите засідання Верховної Ради

Також передбачається розгляд питань щодо проведення всеукраїнського консультативного опитування 25 травня 2014 року і щодо фінансування цього опитування.

Відео дня

Крім того, депутати розглянуть питання щодо удосконалення оборонно-мобілізаційних питань під час проведення мобілізації.

Також сьогодні парламент планує розглянути законопроект про внесення змін до ст. 6 Закону України “Про статус ветеранів війни, гарантій їх соціального захисту”.

Не виключено, що питання, які стосуються заслуховування інформації щодо ситуації на Сході та Півдні України, розглядатимуться у відкритому режимі.

Пізніше стало відомо про видалення з зали засідань парламенту фракції Комуністичноїпартії України. Про це повідомив депутат від фракції "Батьківшина" Олександр Бригинець. За його словами, КПУ видалили з зали через сепаратистські заяви.