wikimedia.org

У Горлівці більше доби троє невідомих осіб протримали в полоні 29-річну доньку місцевого підприємця, вимагаючи у батьків викуп у розмірі $150 тисяч. Їй вдалося врятуватися, самостійно вибравшись із занедбаного будинку в Калинівці, але викрадачі весь час випитували у неї адреси та прізвища інших заможних горлівчан, повідомляє Gorlovka.ua.

Як розповіла виданню мама дівчини, повертаючись додому, дочка за традицією залишила автомобіль на стоянці в житловому масиві Сонячний, а вже через кілька метрів під'їхала машина і троє в масках заштовхнули її всередину. Потім на телефонний номер матері надійшов дзвінок із пропозицією про викуп.

Читайте такожУ Сєвєродонецьку бойовики викрали керівника місцевого виборчого штабу "Батьківщини"

Відео дня

Донька розповіла їй, що викрадачами були троє людей, один з них кавказької національності. Після того, як у місті почалися масові перевірки, злочинці злякалися, зв'язали очі та руки дівчині й відвезли її в покинутий будинок в Калинівці.

«Їй дивом вдалося розв'язатися. Якимось предметом розбила вікно і вилізла з хати. На вулиці зустрівся чоловік, з телефону якого набрала мене і ми швидко приїхали», - додала матір викраденої.

Читайте такожБойовики викрали 15 інкасаторських машин «ПриватБанку» в Донецькій і Луганській областях

За час перебування в полоні над донькою не знущалися: залишилися тільки подряпини на обличчі й колінах. При цьому у неї цікавилися прізвищами та іменами інших заможних людей в місті, які можуть стати наступними жертвами злочинців.