REUTERS

Він також зазначив, що Москва поки розглядає ситуацію з "обстрілом своєї території з боку України" як результат непрофесіоналізму або просто випадковість.

Читайте такожУ Раді федерації Росії вже говорять про точкові удари по Україні

"Ми вже попередили, що якщо це буде продовжуватися, то ми приймемо необхідні заходи. Як мінімум, якщо буде зрозуміло, що це навмисно зроблено, я переконаний, що нам треба таку точку придушити разовим чином", - сказав він в інтерв'ю телеканалу "Росія 24", повідомляє РИА Новости.

Відео дня

Він підкреслив, що "за нашими оцінками, все-таки це результат або не дуже професійної роботи тих, хто на цих установках служить, або просто випадковість, яка теж буває на війні". "Але ми серйозно попередили наших українських колег", - додав глава МЗС РФ.

Як повідомляв УНІАН, вчора з району населених пунктів Маринівка, Дмитрівка та Степанівка терористиобстріляли територію Російської Федерації, зокрема, населений пункт Куйбишеве. У відповідь російські війська відкрили вогонь по позиціях сил АТО поблизу кордону. Два артилерійських снаряди розірвалися в безпосередній близькості від пункту пропуску «Маринівка».