REUTERS

Про це під час виступу в Ялті заявив президент Росії Володимир Путін.

"Все, що було сказано Володимиром Вольфовичем, - це його особиста думка. Не завжди збігається з офіційною позицією РФ, але запалює ("зажигает" - ред.) красиво", - зазначив Путін.

Читайте такожПутін прибув до Севастополя (додано відео)

Відео дня

При цьому російський президент заявив, що лідер ЛДПР може все це висловлювати, бо "у нас свобода слова".

Раніше Жириновський пообіцяв килимові бомбардування в Східній Європі і заявив, що всі важливі питання, в тому числі і щодо ситуації в Україні вирішує одна людина - президент РФ Путін.

"Нехай вони одумаються, ці керівники малих карликових держав. Східна Європа ставить себе під загрозу повного знищення. Ми змушені будемо їх провчити і влаштувати їм травень 45-го", - підкреслив він.

"Всі питання війни і світу взагалі, особливо пов'язані з Україною, буде вирішувати тільки одна людина - глава РФ. Як це було під час Першої світової війни Микола II прийняв остаточне рішення, як у Другу світову війну - всі правильні та остаточні рішення приймав Сталін, так і зараз - Третя світова війна", - підкреслив російський політик.

Жириновський упевнений, що головне рішення вже прийнято і воно буде озвучено поступово: "З тим, щоб вони зрозуміли, хлопці, потрібна вам знову спалена  Європа? (...) Що залишиться від Прибалтики? Нічого. А там стоять натовські літаки, система ПРО. Прибалтика і Польща приречені. Вони будуть стерті, там нічого не залишиться", - заявив лідер ЛДПР.