Арахамія нагадав, що Гогілашвілі звільнили з МВС \ фото УНІАН, Олександр Кузьмін

Щодо звільненого заступника міністра внутрішніх справ Олександра Гогілашвілі потрібно порушувати провадження, якщо встановлять факт погроз поліцейським.

Таку думку в ефірі телеканалу "Рада" висловив голова фракції "Слуга народу" в парламенті Давид Арахамія, передає Українська правда.

"Якщо там є погрози, звичайно, нехай порушують справу відповідні правоохоронні органи", - сказав нардеп.

Відео дня

Також він зазначив, що Гогілашвілі вже звільнили через його вчинки.

Читайте такожГогілашвілі звільнений з посади заступника очільника МВСАрахамія також прокоментувала тези про наявність у Гогілашвілі російського громадянства. За його даними, паспорта РФ - немає, але додав, що не хоче "брати відповідальність за ці слова, тому що хтось повинен це перевірити".

Як повідомляв УНІАН, 11 грудня заступник міністра внутрішніх справ Олександр Гогілашвілі влаштував скандал на блокпосту в Краматорську. Увечері того ж дня він вибачився за"надмірну емоційність".

13 грудня Кабінет Міністрів звільнив Гогілашвілі з посади заступника міністра після прохання президента Володимира Зеленського.

За даними ЗМІ, у Гогілашвілі є російське громадянство.

14 грудня видання Bihus Info повідомило, що сім'ю Гогилашвілі, включно з його малолітнім сином, охороняю співробітники спецпідрозділу СБУ "Альфа".