В Україні комендантську годину навряд скасують на Великдень 2022, вважає "слуга народу" / фото УНІАН

Народний депутат від "Слуги народу" Федір Веніславський заявив, що навряд чи виникнуть підстави для скасування комендантської години у великодню ніч.

Як передає кореспондент УНІАН, про це він сказав в ефірі телемарафону.

На думку депутата, окупанти намагатимуться чинити провокації у цю ніч.

Відео дня

"Треба мінімізувати, в тому числі участь у таких масових заходах, як недільні богослужіння, особливо на Великдень", - наголосив Веніславський.

Він нагадав, що комендантська година протягом нічного періоду в Україні не скасовувалася.

"Я думаю, що на Великдень підстави для скасування комендантської години навряд чи будуть. Хоча подивимося, як розвиватиметься ситуація. Найближчі дні також будуть у багато чому зумовлюючими щодо святкування й Великодня", - сказав Веніславський.

Депутат зазначив, що у цю ніч церкви будуть під посиленою охороною Нацполіції та Нацгвардії.

"Влада робить усе, щоб не допустити будь-яких провокацій у цей день, з огляду на ті методи, які використовує РФ. Але бути певними у повній безпеці, на превеликий жаль, ми не можемо", - підкреслив він.

Великдень в Україні у 2022 році святкують 24 квітня.

Секретар Ради національної безпеки і оборони України Олексій Данілов попередив, що на свято окупанти можуть вдатися до провокацій як в нашій країні, так і в РФ.

Нагадаємо, РФ вдерлася в Україну рано вранці 24 лютого.

Спершу супротивник скидав бомби на військові об'єкти, а потім атакував і мирне населення, зокрема, завдавати удари по Києву, Харкову, Чернігову, Херсону та Маріуполю. Захисники України давали гідну відсіч ворогу.

В українських населених пунктах запроваджено комендантську годину.

Вас також можуть зацікавити новини: