Шевченко і Лукашенко під час зустрічі / фото прес-служби Лукашенка

Народний депутат України Євген Шевченко заявляє, що у разі виключення його з фракції "Слуга народу", він буде створювати свій політичний проект.

Про це він сказав в ефірі телеканалу "Україна 24".

Відповідаючи на питання яким чином він зустрівся з Олександром Лукашенком, який вважає себе президентом Білорусі, Шевченко сказав, що його помітили, коли він на противагу занесеному до парламентської зали прапору білоруської опозиції приніс державний прапор цієї країни.

Відео дня

"Був помічений Олександром Григоровичем (мова йде про Лукашенка - УНІАН) - він довго до мене придивлявся, а потім він мене запросив до себе",- розповів Шевченко.

Він також сказав, що коли "я бачу, що фракція повела президента (мова йде про Володимира Зеленського - УНІАН) не туди, а я йшов з президентом і завжди його підтримував і мене не чують, я не можу достукатися до президента і він мене не приймає, а мене приймає президент іншої країни, то це проблема не моя, напевно, а проблема керівництва фракції чому так трапляється".

Шевченко сказав, що сьогодні на фракції "СН" були обговорення "з приводу мене і, я розумію, тепер будуть голосування письмові, будуть роздані анкети і подивимося які будуть результати".

"Я очікую, що мене з фракції виженуть і я за це подякую свою фракцію і піду у свій відкритий політичний шлях і буду створювати свій політичний проект новий",- додав він.

При цьому сказав, що якщо не виключать, то "поїду далі по президентах інших країн".

Читайте такожВізит до Лукашенка. Чим небезпечна така самодіяльність народних депутатів

Зустріч нардепа Шевченка з Лукашенком