Ігор Палиця / фото УНІАН

Політичним силам в Україні необхідно припинити маніпуляції у гонитві за рейтингами та об’єднатися, щоб дати гідну відповідь не лише на кордоні, але й усім викликам усередині країни. Про це заявив лідер партії "За майбутнє", народний депутат Ігор Палиця.

Читайте такожДефіцит вугілля та газу змінить курс долара - прогнозВін зазначив, що українська армія стала набагато потужнішою з минулого вторгнення Росії в 2014 році, однак виклики, які стоять сьогодні перед Україною, є набагато серйознішими, ніж тоді.

"Перед нами стоять набагато серйозніші виклики, ніж у 2014 році. По-перше, це дефіцит вугілля, газу та електроенергії, який штучно створила Росія в Україні та світі. По-друге, це дестабілізація внутрішньо-політичної ситуації, якою активно займаються проросійські сили. Їхні рейтинги стрімко тануть, як і шанси знову отримати владу через вибори. Тому вони готові на все. Третій виклик — це міграційна криза в Білорусі, яку Росія використовує як зброю для відволікання уваги ЄС. Але головне — країну роздирають протиріччя, тому що лідери думок готуються до майбутніх виборів. Я хочу звернутися до всіх політичних сил в Україні. Досить спекуляцій та маніпуляцій! Зараз нам потрібно об’єднатися, щоб дати гідну відповідь не лише на кордоні, але й усім викликам усередині країни", — заявив Палиця.

Відео дня

Вас також можуть зацікавити новини: