Олега Татарова призначили до ОП / Фото УНІАН

Президент України Володимир Зеленський прокоментував призначення заступника начальника Головного слідчого управління МВС часів президенства Віктора Януковича Олега Татарова заступником керівника Офісу президента.

Про це глава держави сказав під час спілкування з представниками ЗМІ у Мар'їнці Донецької області. Трансляцію заходу вів Офіс президента у Facebook.

Зокрема, президента запитали, чому він призначає в президентський Офіс представників «старої» влади.

Відео дня

Читайте такожЗеленський анонсував участь Фокіна в роботі ТКГ щодо Донбасу

На це Зеленський відповів, що «в цілому ви говорите про заступника голови Офісу, про одну людину». «Що стосується цієї людини, я не знаю, що таке «стара» людина, я думаю, що він віком приблизно як я, йому за 40… Спеціалісти, голова Офісу і кожен керівник, хто очолює ту чи іншу ланку, може підбирати собі (кадри – УНІАН)», - заявив він.

Президент зауважив, що «ми всі жили за часів Януковича, але деякі люди побігли разом з паном Януковичем». «В принципі, багато людей залишились нормальні, які не зрадили Україні. Мені здається, що це не є справедливим – всіх людей, які очолювали ту чи іншу ланку влади за часів Віктора Януковича, вважати «старою» владою», - сказав Зеленський.

Читайте такожЖурналісти дізналися, які секрети про Порошенка приховують його колишні партнери (відео)

«Для мене всі, хто очолював при панові Порошенко – теж вже стара влада і там були досвідчені люди. Головне – щоб людина була чесна. Зараз мені здається, в нашій країні, щоб змінити Україну, найголовніше – це моральна сторона, те, чого не вистачає багатьом депутатам, утриматися від спокуси – найголовніша риса сучасності», - резюмував він.

Як повідомляв УНІАН, 5 серпня президент Володимир Зеленський призначив Олега Татарова заступником керівника Офісу президента України.

Хто такий Олег Татаров

Олег Татаров - випускник Національного університету внутрішніх справ, також закінчив Національну академію внутрішніх справ та Національний університет ім. Т. Шевченка. У 1999-2014 роках служив в органах внутрішніх справ. З 2011 року був заступником начальника Головного слідчого управління МВС України. З 2014 року займався адвокатською практикою як керуючий партнер адвокатського об'єднання "Татаров, Фаринник, Головко".