Зеленський зазначив, що нардепи можуть завантажити його послання за QR-кодом / фото УНІАН

Президент України Володимир Зеленський заявив, що його послання до Верховної Ради ґрунтується на перевиборчій програмі.

Як передає кореспондент УНІАН, про це він сказав під час виступу з посланням про внутрішнє та зовнішнє становище України на пленарному засіданні парламенту.

Читайте також70% українців не змогли назвати партію з "бездоганною репутацією" - опитування

Відео дня

«Відповідно до Конституції України, звертаюся з посланням про внутрішнє та зовнішнє становище України. І цей офіційний початок буде єдиним спільним з попередніми посланнями президентів України. Час змінювати традиції. Раніше депутатам роздавали величезний талмуд, який вони не збиралися читати, а президент не збирався виконувати», - заявив він.

Президент зазначив, що народні депутати зможуть завантажити його послання за QR-кодом. «Для тих, хто не вміє або думає, що це – частина плану Білла Гейтса з чіпування населення, – послання з’явиться на офіційному сайті Офісу президента», - додав він.

Глава держави запропонував з наступного року запрошувати з кожної області України військових, медиків, вчителів, студентів, молоді родини, пенсіонерів, громадських діячів, підприємців, науковців, митців, спортсменів.

«І звітувати про те, що зроблено та презентувати плани на майбутнє людям, які найняли мене на роботу на п'ять років. З радістю зроблю це і сьогодні. Основа мого звіту – логічна, але нетипова. Бо зазвичай про цей документ після перемоги президенти воліють не згадувати. Це – передвиборча програма», - додав Зеленський.

Послання Зеленського у ВР

  • Президент заявив, що ті, хто здав Крим без бою, повинні нести відповідальність.
  • Також Зеленський заявив про початок будівництва двох воєнно-морських баз.