Вадим Рабінович / фото zagittya.com.ua

Дострокові вибори до Верховної Ради України цього року вже неможливі, але наступного – дуже ймовірні.

Таку думку висловив народний депутат України, співголова політичної партії "Опозиційна платформа - За життя" Вадим Рабінович, передає прес-служба політсили.

"На місці Володимира Зеленського я б розпустив парламент зараз, і тоді всі його особисті провали списали б на "зелених", а він міг би спокійно вибудовувати свою політику. Але мені здається, що цього не буде...", – зауважив політик.

Відео дня

Співголова партії "ОПЗЖ" вважає, що президенту пора "вилізти з теплої ванни і усвідомити свої провали".

"Після закінчення місцевих виборів навіть всі західні ЗМІ ополчилися проти Зеленського і його "слуг" – всі пишуть, що Україна розділена на два табори. І в цих таборах, загалом-то, Зеленського навіть немає...", – звернув увагу Вадим Рабінович, підкресливши, що особисто він цьому не радіє.

"Щось вже "дружній" тон використовують європейці проти Зеленського", - зауважив політик, і запропонував "дати главі держави можливість осмислити результати виборів".

"Я чекаю від президента чогось такого, що допоможе мені повернути хоча б частину довіри. Тому що те, що ми спостерігаємо протягом останнього року – це "Порошенко номер 2!",- вважає Вадим Рабінович.

"Вдумайтеся, глава фіскальної служби заявив, що Україною виплачено приблизно 25 млрд доларів за зовнішніми позиками і 22 млрд доларів "шановні люди вивели за кордон"! "Шановні люди" - це пряма цитата, між іншим! Люди дорогі, 47 млрд доларів "пішли" з країни! Так, Ми 20 млрд могли б дати МВФ в борг, підняти зарплати вдвічі, знизити тарифи вчетверо, просто потрібно не платити за зовнішніми запозиченнями і назвати цих "шанованих людей"! Хто ці люди? "Шановна людина" – це той, хто будує свою країну і привозить сюди капітали, а той, хто виводить їх з України – це не той, кого потрібно дякувати", – підкреслив Співголова партії "Опозиційна платформа - За життя".

Вадим Рабінович не розуміє, яким чином влада будує європейську країну, якщо українці ходять "в підраних трусах, з голими дупами і з заробітками від збору полуниці в Польщі".

"Наша країна, звичайно, потрапляє ще в "почесні" рейтинги - ми входимо в трійку лідерів по споживанню "секонд-хенду" в світі. Ми тут на третьому місці, а нижче нас тільки Пакистан і Малайзія!.. Як таке може бути? Це так вони будують європейську країну?", -  обурився політик.

"Україна-найсильніша країна з великим народом, відмінним географічним положенням і родючою землею! Ми самі повинні давати сусідам в борг! Але пройдисвіти нас грабують і тут же їдуть за кордон. Яресько-злочинець "номер 1", яка зробила реструктуризацію боргу. Тепер ми повинні всім і будемо віддавати борги десятки років! Ми віддаємо наше економічне процвітання під кредити. І ніхто не сидить! Я звертаюся до Генерального прокурора і глави СБУ: хочете показати себе патріотами – поруште кримінальні справи по Супрун, Яресько і Ко!"- заявив Вадим Рабінович