Раніше Кличко звільнив Слончака з посади заступника голови КМДА / фото УНІАН

Столичному чиновнику, який вдарив поліцейського, повідомлено про підозру в умисному заподіянні правоохоронцю побоїв під час виконання ним службових обов’язків.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Києва.

"Згідно з матеріалами слідства, під час оформлення працівниками патрульної поліції адмінпротоколу відносно жінки-водія у ситуацію втрутився пасажир її автівки, який почав поводити себе агресивно. Чоловік не реагував на зауваження патрульних, а у подальшому наніс одному з правоохоронців тілесні ушкодження", - нагадали у відомстві.

Відео дня

Правопорушника затримали на місці події. Органом слідства його дії кваліфіковано за ч. 2 ст. 345 КК України - вчинення умисного заподіяння працівникові правоохоронного органу побоїв у зв’язку з виконанням цим працівником службових обов’язків.

Наразі до суду підготовлено клопотання про обрання чоловіку запобіжного заходу.

Читайте також"Нападу не було, це емоції": звільнений заступник Кличка виправдався за бійку з поліцейськими

Як повідомляв УНІАН, 26 квітня пізно ввечері у Києві на вулиці Льва Толстого затримали заступника голови Київської міськдержадміністрації Володимира Слончака, який накинувся на патрульного поліцейського.

У поліції повідомили, що під час відпрацювання району патрульні поліцейські зупинили автомобіль, оскільки водій не ввімкнула фари у темну пору доби. Під час спілкування патрульні запідозрили, що жінка керує транспортним засобом у стані сп’яніння, однак від проходження тесту на драгері вона відмовилася. За інформацією ЗМІ, водієм виявилася депутатка Київської міської ради Людмила Костенко. Поруч з нею в якості пасажира перебував Слончак.

Сьогодні ж Київський міський голова Віталій Кличко звільнив Слончака з посади заступника голови КМДА. При цьому він запевнив, що не дозволить дискредитувати міську владу, в першу чергу тим, хто її представляє. Кличко вибачився перед правоохоронцями та киянами за таку негідну поведінку його заступника.