Сміттєвози в Києві працюють у штатному режимі, але їх мало / фото REUTERS

Киян просять викидати в першу чергу органіку, а пластик, картон по можливості складувати в приміщенні.

Відповідна інформація розміщена в Telegram Київської міської держадміністрації.

Міська влада зазначає, що сміттєвози в Києві працюють в штатному режимі, але просить викидати в першу чергу органіку і засоби гігієни.

Відео дня

"Поки не викидайте пластик, папір, картон та інші відходи, які можна деякий час зберігати в приміщенні", - зазначили в КМДА.

Відходи просять не викидати без пакетів або в розірваних пакетах – через це вантажники витрачають зайвий час, щоб зібрати розкидане у дворі сміття.

У КМДА зазначають, що значна частина водіїв сміттєвозів зараз зі зброєю в руках захищає Київ та інші міста в лавах української армії та підрозділах тероборони. На підприємствах не вистачає водіїв відповідної категорії.

"Виконання цих пунктів допоможе місту забезпечувати регулярне вивезення відходів, а також безпеку працівників", - йдеться в повідомленні.

Війна проти України:

  • 24 лютого 2022 року РФ вторглася в незалежну Україну і влаштувала в країні справжній колапс. Окупанти не тільки захоплюють військові частини, аеропорти та інші стратегічні об'єкти, а й стріляють по мирних жителях і багатоповерхівках міста.
  • 27 лютого 2022 року з'явилася інформація про те, що Білорусь може оголосити війну Україні. Згідно зі свіжими даними, її армія вже вторглася на Чернігівщину.