Американські республіканці та демократи підтримують курс президента України Володимира Зеленського щодо врегулювання ситуації на Донбасі. Про це в ефірі програми "Право на владу" заявила народний депутат від партії "Слуга народу" Леся Забуранна.

Читайте такожЗабуранна очолила Київську міську організацію "Слуги народу"За її словами, варто звернути увагу на ті слова Байдена, які він сказав після зустрічі з Путіним.

"Перш за все, на сьогодні американці, повторюся - і Республіканці, й Демократи - абсолютно чітко підтримують той курс Володимира Зеленського, якого він дотримується наразі в питаннях врегулювання військового конфлікту. Що я маю на увазі? Абсолютно вірно, що на сьогодні неможливо без втрати територіальної цілісності й суверенітету України провести вибори та дотриматися Мінських домовленостей і почати з виборів на окупованих територіях", - зауважила депутат.

Вона також повідомила, що у нас є перший великий успіх президента Зеленського в контексті нової співпраці з американським президентом Байденом.

"Ми мусимо докладати зусиль і тут дійсно не розподілятися за політичними силами та якимись переконаннями. А й ти певним єдиним фронтом і відстоювати те, що є краще для України", - констатувала Забуранна.