Кубраков - новий міністр інфраструктури / фото УНІАН

У четвер, 20 травня, Верховна Рада України розглянула питання призначення Олександра Кубракова на посаду міністра інфраструктури України.

Відповідне рішення підтримали 284 нардепи з 226 необхідних.

Відео дня

Читайте такожСтепанов прокоментував своє звільнення з МОЗЯк передає кореспондент УНІАН, за це рішення проголосували 284 народних депутата з 384, зареєстрованих у сесійній залі.

Проти проголосували 28 депутатів, утрималися - 49, не голосували - 23.

Від «Слуги народу» «за» проголосували 228 депутатів, від «Батьківщини» - 5, від групи «Партія «За майбутнє» - 18, від групи «Довіра» - 20, від позафракційних - 13.

Всі інші фракції - «Опозиційна платформа - за життя», «Європейська солідарність» і «Голос» - не дали жодного голосу на підтримку цього рішення.

Відставка Криклія з поста міністра інфраструктури

14 травня до Верховної Ради України надійшли заяви про відставку від міністрів розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства Ігоря Петрашка та інфраструктури Владислава Криклія.

17 травня фракція "СН" підтримала кандидатуру голови "Укравтодору" Олександра Кубракова на посаду міністра інфраструктури, кандидатуру Олексія Любченка, нинішнього голови Державної податкової служби, - на посаду міністра розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства, а також кандидатуру головного санітарного лікаря України Віктора Ляшка - на посаду голови МОЗ.

18 травня Верховна Рада України прийняла відставку міністра інфраструктури Владислава Криклія.