Денис Шмигаль / фото REUTERS

Прем'єр-міністр Денис Шмигаль прокоментував чутки про можливу відставку уряду і заявив про підтримку Кабінету міністрів з боку президента Володимира Зеленського та більшості фракції «Слуга народу».

Читайте такожЗеленський втрачає позиції, але залишається лідером президентського рейтингу - опитуванняЯк передає кореспондент УНІАН, на прес-конференції на тему «100 днів уряду», відповідаючи на запитання про чутки щодо відставки уряду, Шмигаль сказав: «Стосовно інтриг, чуток стосовно того, що хтось піде у відставку, на різних політичних рівнях ці чутки завжди є… Я багато рівнів державної влади пройшов, і тому приблизно орієнтуюсь, як і коли, і де починається мусування чуток, тому що є різні політичні інтереси. В багатьох є політичні амбіції до різних посад і до уряду зокрема. Цих політичних інтриг не позбавлена жодна країна світу – вони є, це елемент великої політики. Я спокійно ставлюсь до чуток як чуток».

Шмигаль зауважив, що відчуває підтримку роботи уряду з боку президента та більшості фракції «Слуга народу».

Відео дня

«У нас сьогодні дійсно з більшістю членів команди є дуже конструктивна співпраця на користь України, і ми відчуваємо підтримку та впевненість у тих діях, які ми робимо. Без цього неможливо було б ефективно та оперативно реагувати на кризові явища, тому політичні ігри, чутки, інтриги є – це елемент великої політики», - сказав прем’єр.

За його словами, робота уряду сьогодні збалансована, і він вважає, що всі міністри - «на своїх місцях».

«Ми молодий уряд – нам 100 днів. Якщо озиратись назад, то помилки є і будуть, тому що не помиляється той, хто нічого не робить, коли є дорога і коли ти йдеш, то право оступитись є в кожного. Питання, щоб це не були навмисні якісь речі, коли ти навмисно робиш щось недобре для своєї країни», - наголосив Шмигаль.

Раніше УНІАН повідомляв, що у Кабміні не виключають перенесення місцевих виборів через карантин.