Путінізм скінчиться разом з Путіним, впевнений Гудков / фото REUTERS

Російський опозиціонер і екс-депутат Держдуми РФ Геннадій Гудков вважає, що зараз путінський режим на тому ж етапі, на якому гітлерівський режим був у 1943 році.

"Все, що діється навколо Путіна, дуже схоже на Третій Рейх, 43-й рік. У період, коли вже було зрозуміло, що все йде зовсім не за планом, що все пішло шкереберть, що сил вже не вистачить. Ось приблизно так, ми знаходимося десь у тимчасовій фазі 43-го року, якщо застосувати кальку Другої світової війни", - сказав Гудков в інтерв'ю УНІАН.

Політик додав, що нинішня війна в історичному масштабі не поступається за значимістю Другій світовій, адже демократії повинні дати відсіч диктатурам.

"Путінізм скінчиться разом з Путіним. І інша частина путінізму буде обговорювати умови здачі влади і відхід, втечу, я не знаю. Або буде ще гірше – силовим чином знизу цей режим повалять разом з усією цією бандою, яка зараз сидить і сподівається на диво. Як і оточення Гітлера, яке разом з Гітлером сподівалися в кінці 44 року на диво. Але вони сподівалися-сподівалися, а потім один за іншим почали труїтися, вішатися, стрілятися", - говорить Гудков.

На думку опозиціонера, ліквідувати Путіна може Федеральна служба охорони. 

Вас також можуть зацікавити новини: