У ВР створили робочу групу щодо законопроекту про опозицію / фото УНІАН

Голова Верховної Ради України Дмитро Разумков наголошує на необхідності покращення роботи робочих груп щодо законопроектів про опозицію та боротьбу з "законодавчим спамом".

Читайте такожРазумков розповів про плани роботи Ради під час четвертої сесії

Як передає кореспондент УНІАН, про це він сказав під час наради голів депутатських фракцій (депутатських груп) і комітетів ВР.

Відео дня

Спікер нагадав, що раніше у ВР було створено робочу групу щодо законопроекту про опозицію.

"Сьогодні робота цієї групи трохи залишає бажати кращого. Тому що пропозицій щодо закону про опозицію від опозиції поки не надійшло. Скажіть, якщо це не потрібно, ми просто закриємо цей процес і не будемо його далі педалювати. Якщо це важливо, а я вважаю, що це важливо, то хотілося б, щоб всі депутатські фракції, які знаходяться і в більшості, і в меншості, дійсно підключилися до цього процесу", - наголосив Разумков.

За його словами, схожа ситуація складається і з робочою групою стосовно питання "законодавчого спаму".

"Те, що було в рамках моїх обіцянок як голови Верховної Ради, я виконав, і хотів би, щоб все ж таки і депутати інших депутатських фракцій та груп долучилися до процесу і ми змогли напрацювати якісний законопроект, який би всіх влаштував, щодо законодавчого спаму", - сказав голова ВР.

Законопроект про опозицію: що відомо