31 серпня почався візит до Вашингтона президента України Володимира Зеленського / фото Офіс президента

Президент України Володимир Зеленський сьогодні проведе ряд зустрічей у Вашингтоні.

Про це прес-секретар Зеленського Сергій Никифоров повідомив у соціальній мережі Facebook.

"У Вашингтоні ранок. Сьогодні у президента України та української делегації заплановані зустрічі та підписання стратегічних документів у міністерстві енергетики, Пентагоні, Державному департаменті США, Світовому банку та навіть NASA", - повідомив Никифоров.

Відео дня

Також Зеленський візьме участь у вшануванні пам'яті жертв Голодомору, презентує план трансформації України та спільно з першою леді представить український аудіогід в садибі-музеї Джорджа Вашингтона.

Під час візиту до США Зеленський виступить у Стенфорді

Крім того, під час робочого візиту до Сполучених Штатів Америки президент України Володимир Зеленський виступить у Стенфордському університеті.

Як повідомляється на сайті Інституту міжнародних досліджень Стенфордського університету, виступ президента заплановано на 11:00 2 вересня.

Згідно з повідомленням, він стосуватиметься американсько-українських відносин.

Зазначається, що подія буде публічною та доступною у Zoom, а взяти у ній участь можна буде після попередньої реєстрації.Читайте такожПрохань не буде: Арестович розповів, що Зеленський запропонує Байдену

Візит Зеленського у США

31 серпня почався робочий візит до Вашингтона президента України Володимира Зеленського. На 1 вересня запланована зустріч Зеленського з президентом США Джо Байденом.

В рамках візиту президента України Володимира Зеленського до Сполучених Штатів Америки планується підписати три документи. Йдеться про документи щодо оборонного партнерства, проектів у галузі досліджень, розробок, випробувань та оцінки й співпраці в космічній сфері.