Зеленський назвав готелем помешкання, де зараз проживає \ фото УНІАН

Президент Володимир Зеленський заявив, що тимчасово переїхав до резиденції "Конча-Заспа", яку сприймає як готель, і наразі шукає новий будинок.

Читайте такожЗеленський заявив, що незадоволений форматом Мінських угодПро це він сказав в інтерв’ю виданню Politico Europe, текст якого наводить прес-служба Офісу президента.

«Я нікуди не переїжджаю, у мене є квартира. Я виїхав зі свого будинку, у мене був приватний будинок під Києвом, але там було неможливо працювати через ковід. Будинок було продано. Тоді я тимчасово переїхав до резиденції. Сьогодні це для мене просто готель, інакше я це не використовував би. Хоча, згідно з нашим законодавством, маю повне право, але я хочу жити вдома», - заявив Зеленський.

Відео дня

За словами президента, зараз він з дружиною шукає нове місце.

«Чи побудуємо дім, чи візьмемо в оренду. Для нас важливо мати, як кажуть в Україні, своє особисте сімейне гніздечко», - зауважив Зеленський.

Де живе Зеленський

9 липня програма "Схеми: корупція в деталях" повідомила, що Зеленський користується державною дачею на території резиденції "Конча-Заспа" Державного управління справами біля Києва, а саме – "будинком № 29", відомим як "дача Ющенка".

Прес-служба Офісу президента повідомила, що Зеленський у липні продав будинок в Іванковичах Київської області та з сім’єю тимчасово проживатиме у державній резиденції "Конча-Заспа".