Пиріг з рибою / depositphotos.com

Трохи часу і мінімум продуктів - і у вас на столі пиріг з рибою. Ситний і дуже смачний. Рибу для нього можна брати будь-яку - червону або білу - головне, щоб в ній не було дрібних кісток. І якщо рибний пиріг в духовці приготувати з вечора, то на ранок, в холодному вигляді, він буде ще смачнішим. 

Рибний пиріг - рецепт

Щоб зібрати цей пиріг, знадобиться максимум 30 хвилин, решта справи - за духовкою.

Інгредієнти:

Відео дня
  • риба - 300 г;
  • твердий сир - 100-120 г;
  • молоко - 150 мл;
  • дріжджі - 15 г;
  • цукор - 1 ч. л.; 
  • яйця - 3 шт.;  
  • масло вершкове - 45 г;
  • борошно - 300 г; 
  • сіль - за смаком;
  • щавель (кропива, шпинат) - 100 г.

Як приготувати рибний пиріг в духовці

Розчиніть дріжджі в теплому молоці, додайте цукор і залиште на 15 хвилин. Натріть на дрібній тертці сир, подрібніть щавель. Видаліть кістки з риби і наріжте її невеликими шматочками. 

Рибу потрібно брати без дрібних кісток - наприклад, хек, скумбрію, судак, палтус, форель, лосось.

Вбийте в молоко з дріжджами яйця, додайте розтоплене вершкове масло, борошно, сіль і перемішайте до однорідності. Додайте тертий сир, рибу, щавель.

Щавель можна замінити кропивою або шпинатом, в тому числі і замороженим.

Все перемішайте і відправте в розігріту до 180°С духовку на 30-40 хвилин.

Раніше ми розповідали, як можна приготувати шпинат - рецепти для смачної дієти і не тільки.

Вас також можуть зацікавити новини: