Компанія працює над більш тонкою версією базового iPad для студентів \ фото REUTERS

Американська корпорація Apple планує в цьому році випустити новий iPad Mini і новий базовий iPad, а в 2022 році - новий iPad Pro.

У новому iPad Pro буде скляна задня панель, що дозволить використовувати бездротовий зарядний пристрій. Також в iPad Pro, можливо, буде функція зворотної бездротової зарядки, завдяки чому можна буде заряджати інші пристрої Apple, просто поклавши їх на задню частину планшета. Джерела Bloomberg повідомляють, що розробка все ще знаходиться на початковому етапі і багато що може змінитися.

У iPad Mini будуть більш вузькі межі екрану - це перший редизайн пристрою за шість років. Також Apple тестує відмову від кнопки "Додому".

Відео дня

Читайте такожApple презентувала iPad Pro (фото)Крім того, компанія працює над більш тонкою версією базового iPad для студентів. Його, як і iPad Mini, планують випустити в кінці цього року. Apple розробляє і нові методи бездротової зарядки, які дозволять заряджати пристрій на великих відстанях, проте ця технологія з'явиться, швидше за все, тільки через кілька років, повідомляє kommersant.

Вас також можуть зацікавити новини