Савченко прокоментував самогубство Волошина / фото УНІАН

Голова Миколаївської обласної адміністрації Олексій Савченко заявляє, що дізнався про самогубство в.о. директора Миколаївського аеропорту Владислава Волошина, перебуваючи у лікарні.

"Трагічна новина про смерть справжнього героя і щирого патріота Владислава Волошина застала мене під час проходження курсу лікування, і я досі не можу в це повірити", - йдеться у повідомленні Савченка на його сторінці у Facebook.

Читайте такожУ Миколаєві під будівлю ОДА принесли паперові літачки у пам'ять про Волошина - вони опинилися в урні (фото)

Відео дня

За його словами, багато з тих, хто навіть не був знайомий з Владом та його роботою на підприємстві, "почали розповсюджувати різну нісенітницю про якісь мільйонні тендери".

"Дехто взявся тиражувати телефонну переписку Влада, як я зрозумів, з колишніми керівниками КП "Миколаївський міжнародний аеропорт", які й натворили на підприємстві казна-що", - пише голова Миколаївської ОДА.

"Припиніть займатися незрозумілими речами. Є правоохоронні органи, які об’єктивно і неупереджено розберуться в тому, що сталося. Чекаю офіційної позиції від компетентних органів і всі, хто причетний до того, що сталося, незважаючи ні на які нюанси, обов’язково понесуть відповідальність", - йдеться у його повідомленні.

Як відомо, ЗМІ оприлюднили телефонне листування Волошина, в якому йдеться, що він хотів писати заяву на звільнення, але голова ОДА продовжив йому контракт, в. о. керівника аеропорту писав, що у нього "суїцидальні настрої".

18 березня повідомлялося, що в Миколаєві вчинив самогубство 29-річний в. о. директора КП "Миколаївський міжнародний аеропорт" Владислав Волошин.

Він був пілотом штурмовика Су-25 299-ї Миколаївської бригади тактичної авіації. Під час служби скоїв 33 бойових вильоти.

З армії звільнився за сімейними обставинами. Нагороджений орденом "За мужність" ІІІ ступеня.