Англійський "Ліверпуль" і іспанська команда "Реал Мадрид" вже приземлилися в Києві перед грандіозним фіналом Ліги чемпіонів.

Про це йдеться в сюжеті ТСН. Англійці прилетіли в Жуляни, а іспанці приземлились у Борисполі.

Ніякого пафосу - швидше режим підвищеної таємничості у футболістів "Ліверпуля". Відразу до трапу літака подали автобус.

Вболівальники і журналісти чекали футболістів, щоб побачити їх зблизька і поспілкуватися, однак це не вдалося. Команда була далеко від паркану. Лише здалеку можна було стати свідками, як вони виходять з літака і сідають в автобус. Тому пощастило тільки прикордонникам - команді вручили коровай та квіти.

Автобус в оточенні поліції, охорони виїхав з території аеропорту і поїхав до готелю "Інтерконтиненталь". Когось розгледіти не вдалося, адже вікна заклеєні символікою "Ліверпуля".

Читайте такожТисячі фанатів «Ліверпуля» скасували авіарейси на фінал ЛЧ до Києва

Україну також мають відвідати від 30 до 70 тисяч фанатів "Ліверпуля". Тільки в день фінального матчу, 26 травня, в аеропорту "Київ" повинні були приземлитися 30 чартерних рейсів з англійського Ліверпуля.

Тим часом деякі фанати "Ліверпуля" по 5-10 годин чекали свою команду біля готелю "Інтерконтиненталь" у Києві. Там зібралося близько 100 чоловік.

Не відстають і фанати "Реала". Близько 100 вболівальників зібралися під вікнами їхнього готелі - проте, гравці вийшли без емоцій і швидко пройшли в готель.

Як повідомляв УНІАН, вирішальний матч найпрестижнішого єврокубка пройжет на столичному НСК "Олімпійський" і розпочнеться о 21:45 за київським часом.