З'явилася інша версія інциденту з підполковником / фото facebook.com/solomiia.bobrovska

Компанія разом з підполковником ДПСУ, якому охоронці лаунж-бару в Маріуполі зламали щелепу, нібито сама спровокувала конфлікт.

Про це, коментуючи інцидент, заявив ветеран АТО, ресторатор Богдан Чабан. За його словами, молоді люди приїхали до закладу вже будучи добре напідпитку.

Читайте також"Іди вчи російську!": у київському виші розгорівся мовний скандал (фото)

Відео дня

Як розповів Чабан, компанія дійсно попросила меню українською, його не виявилося. "Після цього вони почали грубити персоналу, голосно нецензурно висловлюватися", - йдеться у його повідомленні.

З ними, продовжив ветеран АТО, спілкувалася керуюча закладу українською, просила припинити поводитися зухвало і порушувати громадський порядок. Після того, як вони не заспокоїлися, додав Чабан, їх попросили залишити заклад.

"Вже на вулиці молоді люди продовжували агресивно поводитися щодо охорони, після цього зав'язався конфлікт", - стверджує ветеран АТО.

Раніше екс-заступник голови Одеської ОДА Соломія Бобровська повідомила, що підполковнику Держприкордонслужби зламали щелепу в кафе Маріуполя нібито за прохання дати меню українською.

Попросив принести меню українською: з'явилася інша версія побиття підполковника в Маріуполі