Насправді ми про це багато розмовляли, зізналася Тодоренко / фото instagram.com/reginatodorenko

Вагітна Регіна Тодоренко розповіла про знайомство з нареченим Владом Топаловим і зізналася, як ставиться до його наркотичної залежності, йдеться у "Світському житті".

Читайте такожКоханий Регіни Тодоренко отримав травму ока, захищаючи її від вогню (фото)

Відео дня

Виконавиця також прокоментувала, чи планувала вона свою вагітність, однак на кого чекає не повідомила.

"Ні, я нічого не планувала, мені просто дуже хотілося діточок. Мені здається, що вже такий вік, коли можна", - з гумором зазначила Тодоренко.

Варто відзначити, що Влад завжди дуже відверто розповідав про свої проблеми з наркотиками. Він зізнався, що у нього було чотири роки важкої наркотичної залежності, через яку у нього навіть відмовляли нирки.

Однак Тодоренко, яка тепер збирається заміж і чекає дитину від Топалова, зазначила, що в той період вони дуже мало розмовляли.

"Насправді ми про це багато розмовляли. Він дійсно перегорнув цю сторінку і добре, що я його знаю таким, яким я його знаю. Тому що іншим я його не бачила, не відчувала, не відчувала. Зараз він для мене дуже хороший хлопець, з яким я відчуваю себе настільки комфортно, наскільки не відчувала ні з одним чоловіком. Ось це для мене важливо зараз. А те що було, слава Богу, воно пройшло. І воно мене не стосується. Це дуже круто, я бачу, що людина готова йти далі. Мені іноді здається, що він взув чоботи-скороходи і готовий бігти, мчати, щоб робити для мене все", - зазначила співачка.

Також ведуча розповіла, що разом вони з Топаловим майже рік, за який вже встигли багато чого.

"У мене в житті все швидко відбувається. Я цьому рада, що так все динамічно, інтенсивно і я щаслива, що поряд зі мною така людина", - заявила Регіна.