Сьогодні, 31 січня, на території аеропорту «Львів» відбувся Навчально-методичний збір з керівним складом цивільного захисту Львівщини. Зокрема, в рамках заходу було проведено показове навчання з реагування на авіаційну подію при аварійній посадці повітряного судна.

Відео дня

Про це повідомляє ZIK.

Читайте такожНа львівському вокзалі читали вірші, присвячені Героям Крут (відео)

Метою навчання було вдосконалення взаємодії між підрозділами Головного управління ДСНС України у Львівській області та ДП «Міжнародний аеропорт «Львів» ім. Данила Галицького» при реагуванні на авіаційну подію з повітряним судном в аеропорту та зоні його відповідальності.

До показових навчань було залучено 10 одиниць техніки та 46 чоловік особового складу ГУ ДСНС України у Львівській області, 12 одиниць техніки та 41 чоловік особового складу аеропорту «Львів», 2 одиниці техніки та 10 чоловік особового складу від медицини катастроф; 1 одиниці техніки та 7 чоловік особового складу «Львівського ДМСК».

В ході навчально-методичного збору було продемонстровано зразки техніки, проведено показові навчання на внутрішній території аеропорту, території стоянки літаків підприємства «Львівські авіалінії» та проведено підсумкову нараду у сховищі цивільного захисту аеропорту.