День святого Валентина обіцяє багатьом знакам Зодіаку романтичні переживання / фото pixabay.com

Наближається найромантичніше свято, яке ось уже багато років відзначають у всьому світі, - День святого Валентина. В цей день, хтось зможе зміцнити стосунки зі своєю другою половинкою, а хтось зустріти свою любов. Що чекає на кожен знак Зодіаку в цей день читайте в гороскопі на УНІАН.

Овен

У цей день слід уникати гучних з'ясувань відносин і провести день треба спокійно, у любові та розумінні з коханою людиною. Сімейні Овни зможуть залагодити конфлікти зі своїм партнером і прийти до спільного знаменника навіть у найбільш спірних питаннях. А ось самотнім Овнам на 14 лютого зірки обіцяють приємне знайомство.

Тельці у День святого Валентина будуть найбільш гарячими і сексуальними з усіх знаків Зодіаку. Цей час прекрасно підійде, щоб відправитися на пошуки другої половинки, адже любовні і романтичні флюїди цього знака виходять за всі мислимі рамки. У сімейних Тельців у День Закоханих пристрасть у відносинах розгориться з новою силою.

Близнюки

Допоможіть коханій людині влаштувати незабутній вечір / Rubyran Flickr

У цей день прийміть запрошення від коханої людини або допоможіть йому влаштувати незабутній вечір, повний любові і романтики. Не бійтеся проявляти свої почуття. День святого Валентина - найбільш вдалий для цього день.

Якщо навколо вас є людина, яка намагається домогтися вашого розташування вже довгий час - дайте йому шанс на День всіх закоханих.

Рак

Працьовитим сімейним Ракам, незважаючи на вічну зайнятість, слід приділити більше часу для вашої половинки. Увага, турбота і прояв ніжності будуть найкращим подарунком з вашого боку. Одиноким Ракам варто бути уважнішими з новими знайомствами в цей день – є ймовірність розчарувань.

Лев

У цей день домінантам Левам краще перестати виступати господарем відносин і дати шанс своїй другій половинці побути на чолі вашого тандему. Дозвольте вашому партнерові керувати процесом і результат перевершить всі ваші очікування.

Якщо ви досі вільні, то навряд чи цей день змінить що-небудь у вашому положенні.

Діва

Дівам сьогодні варто стримувати негативні емоції і поступатися своїй другій половинці. Якщо ваші стосунки серйозні, то задумайтеся про поповнення. Це лише скріпить ваші відносини.

Одиноким Дівам не варто відкидати спонтанні запрошення на побачення – цілком ймовірно, що зустріч увінчається успіхом.

Терези

На День святого Валентина зірки обіцяють вам здійснення ваших любовних бажань / УНІАН

На День святого Валентина зірки обіцяють вам здійснення ваших любовних бажань, вам треба тільки не заважати їм збуватися. Сплануйте свято заздалегідь так, як вам би хотілося його провести. І вірте, що все вийде. Пам'ятайте, що зміни постукають у ваше життя тільки тоді, коли ви зміните ставлення до власної персони.

Скорпіон

14 лютого зірки радять вам налагодити відносини з близькою людиною, якщо вони були напруженими, а наступний день почати з чистого аркуша. Скорпіонам може не діставати романтики і пристрасті у стосунках. Але не варто в День закоханих пред'являти претензії партнера на цей рахунок, краще подумайте, як ви могли б урізноманітнити ваші стосунки.

Читайте також"Чекає складний період": астролог назвавши три знаки Зодіаку, яким не пощастить у лютому

Вільним Скорпіонам зірки обіцяють бурю емоцій і море пристрасті у цей день.

У Стрільців у День святого Валентина Місяць пройде по дому партнерства, шлюбу і зобов'язань, тому у них загостряться романтичні почуття і прагнення до прекрасного. Вони відчують гостру необхідність зв'язатися з кимось особливим. Все задумане збудеться в цей день у представників сузір'я Стрільця, удача стане на їх бік. Вітається ризик в любовних справах.

Козерогам в цей день варто прислухатися до свого серця. Планета Венера подарує представникам цього знаку магнетизм, а Марс розпалить сектор любові. Козероги проявлять романтизм і всі свої емоції в цей день. Сімейних знаків чекає приємний сюрприз. Не виключено, що ваш партнер здійснить вашу давню мрію.

Водолій

14 лютого - день сприятливий для одруження, зачаття, гармонійних сімейних відносин. Зірки попереджають Водоліїв про несподіваних поворотах долі. Можливо, цей день дозволить вам здійснити найсміливіші мрії щодо об'єкта ваших романтичних почуттів.

Риби

В цей день одиноким рибам слід бути готовим до підвищеної уваги з боку протилежної статі. Також можуть нагадати про себе колишні партнери. Варто поставитися до цих зв'язках з обережністю і ретельно все зважити, перш ніж прийняти рішення.

Як повідомляв УНІАН, астрологи назвали три знаки Зодіаку, яких чекає неймовірний сюрприз від зірок на 14 лютого – День святого Валентина.