В Одесі дівчині-поліцейському зробили незабутню пропозицію "руки і серця" / Прес-служба Управління патрульної поліції в Одеській області

Сьогодні в Одесі військовослужбовець під час шикування на плацу зробив пропозицію дівчині, яка працює в патрульної поліції, вийти за нього заміж.

Читайте такожУ Києві в День закоханих можна буде укладати шлюб цілодобово

Як повідомили УНІАН у прес-службі управління патрульної поліції Одеси, ця подія була приурочена до Дня святого Валентина - свята, що набуло популярності в Україні.

Відео дня

Зокрема, під час шикування на плацу особового складу голова обласної патрульної поліції Юрій Рибак наказав інспектору Юлії Бабаковій вийти зі строю. Звертаючись до патрульної, Рибак сказав, що сьогоднішній день їй «запам'ятається назавжди».

Розгубившись, дівчина спробувала з'ясувати у керівника, що сталось, але в цей час на плацу з'явився молодий чоловік у військовій формі, в його руках був великий букет троянд. У присутності всіх він опустився на коліно й попросив Бабакову стати його дружиною. Чоловік також вручив їй квіти й надів на палець каблучку.

Усі присутні почали аплодувати.

«Ранкове шикування в управлінні патрульної поліції Одеської області сьогодні було незвичайним - військовослужбовець ЗСУ Ігор Сидрагунський зробив важливий крок - зізнався в коханні патрульній поліцейській Юлії Бабаковій», - пояснили в прес-службі.

Як уточнила УНІАН керівник прес-служби управління Алла Марченко, 24-річний Сидрагунський і 21-річна Бабакова зустрічаються близько двох років. Чоловік - учасник бойових дій на сході України, зараз служить за контрактом - на цей час його частина дислокується в Чаплинці Херсонської області.

«Ми підтримали Ігоря в його бажанні зробити дівчині пропозицію, й попросили його керівництво, щоб хлопця відпустили для цього до Одеси», - розповіла Марченко, зазначивши, що батько Бабакової зараз служить у зоні операції Об'єднаних сил.

Колектив управління патрульної поліції Одеської області бажає молодим людям жити в злагоді, палко кохати й завжди підтримувати одне одного.

Зазначається, що служба в поліції за останні три роки об'єднала 19 пар, у подружніх пар патрульних народилося 10 дітей.