З'явився гороскоп на тиждень / фото rabstol.net

З настанням весни всі сподіваються на зміни на краще. І прогноз астрологів на цей тиждень дійсно сприятливий для більшості знаків Зодіаку — і в діловій сфері, і в особистому житті.

Однак, на жаль, пощастить не всім. Як треба чинити, щоб не тільки обійти перешкоду, але й реалізувати задумане, астрологи розповіли "Фактам".

ОВЕН. Сміливо можете укладати угоди, підписувати важливі документи. Цей період часу дуже сприятливий для усіляких нововведень. Не думайте довго, як змінити своє життя, беріть одразу бика за роги, експерименти будуть вдалими.

Відео дня

ТЕЛЕЦЬ. Будьте простішими та природнішими. Намагайтеся все робити за велінням серця, а не за чиїмось наказом. Завдяки природній чарівності зумієте схилити на свій бік потрібних людей. Направте творчу енергію для створення затишку в домі.

БЛИЗНЮКИ. Щоб досягти балансу між реалізацією власних інтересів і шанобливого ставлення оточення, необхідно проявити дипломатію, м'якість, терпіння, готовність до компромісу. Можете розраховувати на приємний сюрприз на власному терені.

РАК. Везіння буде супроводжувати тих, хто не боїться ризикувати та готовий заради великої мети поступитися своїми звичками, принципами. Готовність прийти на допомогу тим, хто цього потребує, обов'язково буде винагороджено в майбутньому.

ЛЕВ. Заглиблюючись у питання внутрішнього самовдосконалення, постарайтеся не занадто затриматися на цьому процесі — вам не слід займатися подібним зараз. Більше користі принесуть реальні справи, які потребують справжніх емоцій та почуттів.

Читайте такожГороскоп на весну 2019 для всіх знаків Зодіаку: на кого чекають кардинальні зміни

ДІВА. Цей період не найкращий для того, щоб інвестувати кошти або брати в борг. Намагайтеся займатися тільки тим, що здатне доставити вам справжнє задоволення. Цілком ймовірно початок нового роману.

ТЕРЕЗИ. Очікується багато спілкування, зустрічей з цікавими людьми, завдяки яким зможете значно поліпшити свій фінансовий стан. Намагайтеся спокійніше сприймати інформацію, що не має до вас безпосереднього відношення.

СКОРПІОН. Привабливі перспективні пропозиції, які обов'язково надійдуть вам, все-таки не зайвим буде вивчити, зваживши всі за і проти. Бажано не загострювати стосунки з близькими, ні з колегами — краще погодитися і промовчати.

СТРІЛЕЦЬ. Проявіть активність і цілеспрямованість, якщо хочете, щоб ваші успіхи були вражаючими, а доходи пристойними. Не забувайте про власне здоров'я, фізичні сили самі по собі не з'являються, потрібно працювати над собою.

КОЗЕРІГ. Цілком можете розраховувати на приємні зміни. У стосунках з діловими партнерами краще зайняти вичікувальну позицію, не намагаючись нав'язати співрозмовникові свою точку зору. Будьте більш розкутими, не соромтеся демонструвати свої найкращі якості.

ВОДОЛІЙ. Колеги та домочадці будуть постійно чіплятися до вас з різними проблемами, намагаючись отримати відповіді на свої запитання. Можете розраховувати на несподівану звістку. На щастя, вона буде приємною.

РИБИ. Необхідно знайти в собі сили для того, щоб погодитися з тим, що відбувається навколо, не вступаючи в дискусії. Пам'ятайте про те, що напором взяти можна далеко не все, частіше вдавайтесь до дипломатичності, такту. Пам'ятайте, що доведеться розраховувати в основному на себе.

Раніше астролог Павло Глоба прогнозував, що на три знаки Зодіаку в березні очікує везіння, успіх і благополуччя. Серед них - Терези, Скорпіони та Риби.