Астролог розповів, що на нас чекає у березні / фото з відкритих джерел

Астролог Павло Глоба назвав знаки Зодіаку, на які в березні 2019 року чекає везіння, успіх і благополуччя.

Однак для досягнення успіху їм доведеться подолати певні труднощі та випробування, пише "Главред".

За словами астролога, березень обіцяє для Терезів успіх та позитив. При цьому на успіх варто чекати не тільки на роботі, але і в особистому житті. Їм приготували заряд енергії, сил та світлих ідей. Крім того, на хвилі успіху деякі Терези зважаться на зміну робочого місця і навіть на відкриття своєї справи. Однак ризик буде виправданим, оскільки успіх буде на боці Терезів.

Відео дня

Читайте такожГороскоп на весну 2019 для всіх знаків Зодіаку: на кого чекають кардинальні зміни

Павло Глоба наголосив, що Скорпіонам березень 2019 року обіцяє безліч позитивних подій. Астролог не відкидає, що заповітні бажання Скорпіонів збудуться, немов за помахом чарівної палички. Однак для досягнення успіху необхідна довга робота, в тому числі над собою, тому лаври переможців цілком заслужено дістануться представникам цього знаку Зодіаку.

І нарешті, людей, народжених під знаком Риби, березень готує цікаві знайомства, відмінні перспективи та успіх у багатьох справах. Як наголосив астролог, серйозні зміни ситуації на краще у Риб очікуються вже до середини місяця. Як додав Павло Глоба, позитивна енергетика принесе в життя Риб зміни на краще, пише allwomens.ru.

Раніше з'явився гороскоп на тиждень, 4 - 10 березня. Астрологи радять цього тижня прислухатися до підказок небесних світил.