В 11 маршрутці у житомирянки стався епілептичний напад / фото zhitomir.life

У Житомирі в пенсіонерки стався епілептичний напад через те, що водій маршрутки не дозволив їй їхати безкоштовно.

Про це йдеться у відеосюжеті Житомир.Life. За інформацією видання, інцидент трапився 3 квітня у маршрутці №11.

"Жінка не знала, що перевізник з 1 квітня відмовився перевозити пільгові категорії населення, тож не взяла із собою коштів. Після того, як водій повідомив місцевій жительці про те, що її посвідчення не дає можливості пільгового проїзду, вона рознервувалась, після чого в неї стався епілептичний напад", - зазначає видання.

Читайте також"Держава за вас не платить": у Києві в маршрутці стався скандал - образили матір загиблого АТОшника (фото)

Після цього водій зупинив маршрутку та викликав "швидку".

У комунальній установі «Центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф» Житомирської облради кореспонденту УНІАН підтвердили, що водій маршрутки №11 викликав «швидку» пенсіонерці через епілептичний напад. Жінці надали медичну допомогу та доставили до лікарні.

Як повідомляв УНІАН, з 1 квітня у Житомирі приватні підприємці через відсутність компенсації відмовилися безкоштовно перевозити у маршрутках пенсіонерів та інших пільговиків. Однак у цей перелік не входять діти-сироти, учасники бойових дій на Донбасі та члени сімей загиблих учасників АТО/ООС.

З червня 2017 року у Житомирі вартість проїзду в маршрутних автобусах зросла з 3 до 5 гривень за поїздку. Тоді приватним перевізникам були висунуті жорсткі вимоги, серед яких – перевозити пенсіонерів та інших пільговиків у повному обсязі безкоштовно.