Влад Росс / фото УНІАН

4 квітня – 70-я річниця з дня створення НАТО. І хоча Альянс як і раніше залишається найбільшою військовою міццю у світі, все більше наростає невдоволення Сполучених Штатів через те, що європейці неохоче виділяють гроші на оборону, і основний фінансовий тягар лягає на американців. Крім того, в Євросоюзі дедалі частіше звучать слова про те, що ЄС необхідно потурбуватися створенням власної армії.

Астролог Влад Росс спрогнозував, що чекає НАТО найближчим часом, пише "Главред".

"Враховуючи всі ці процеси, сьогодні складно сказати однозначно, чи потрібно Україні вступати в НАТО, оскільки є ймовірність, що Альянс може розвалитися або зазнати ґрунтовних перетворень", - сказав він.

Відео дня

Читайте такожУкраїнський політв'язень Гриб після припинення голодування вживає необхідні ліки - консул

За прогнозами астролога, якщо буде існувати Євросоюз, НАТО, швидше за все, якимось чином буде видозмінюватися.

"Найімовірніше, європейська армія дійсно буде створена. Сатурн і Марс у річній карті НАТО, особливо в 2020 році, будуть проходити по зодіакальному знаку цього утворення. Це говорить про те, що до 2020 року Альянс буде існувати, а от після – почне трансформуватися", - пояснив Росс.

Росс вважає, що європейці і американці залишаться союзниками, однак буде запущений процес створення армії Євросоюзу.

"Таким чином, в світі будуть існувати дві незалежні одна від одної армії – американська і європейська. При цьому армія Євросоюзу стане союзником НАТО. Альянс при цьому все одно буде залишатися самою потужною військовою організацією у світі, принаймні, в найближчі пару років. А Україну точно приймуть у нову європейську армію", - резюмував він.