Відомо, що хлібобулочні вироби  виготовлені на одному зі львівських заводів / фото radiotrek.rv.ua

Тисячі буханців цвілого хліба виявили мешканці Козинської об’єднаної територіальної громади Радивилівського району в полі неподалік траси «Київ-Чоп». З інформацією про це вони звернулися до поліції.

Читайте такожВзяла хліб голими руками: у Дніпрі чоловік образився на продавщицю і розгромив магазин

Як повідомив кореспонденту УНІАН керівник відділу комунікації Головного управління Нацполіції в Рівненській області Антон Крук, сьогодні поліцейські проводять перевірку та шукають зловмисників, які привезли на Рівненщину цей вантаж.  Наразі, як каже Антон Крук, відомо, що хлібобулочні вироби  виготовлені на одному зі львівських заводів. Про це свідчить маркування на їхніх упаковках. Завезені вони в область, на думку поліцейських,  вночі. За попередніми припущеннями для цього був використаний вантажний «бус». Саме таким транспортним засобом, на переконання Антона Крука, можна було доставити таку кількість зіпсованого хліба, що знаходиться нині на полі в Радивилівському районі.

Коли зловмисників знайдуть – їм загрожує покарання відповідно до статті 152 Кодексу України про адміністративні правопорушення.  Санкція статті передбачає накладення штрафу на громадян від двадцяти до вісімдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян і на посадових осіб, громадян - суб’єктів підприємницької діяльності — від п’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

фото radiotrek.rv.ua

Відео: Рівне 1